Bedrijfswageninrichting

Wat is een bedrijfswagen inbouwsysteem?

Bedrijfswagen inbouwsystemen stellen u in staat om al uw materialen en benodigdheden veilig en efficiënt op te bergen. Door middel van kasten, lades, rekken en allerlei opbergsystemen kunt u niet alleen sneller maar ook professioneler werken.

comnpleet
Interieur Master

Waarom Van Care bedrijfswageninrichting?

Allereerst zijn de inbouwsystemen van Van Care zeer veilig en officieel door de TÜV/GS gecertificeerd. De systemen hebben zelfs meermaals Europese crashtesten doorstaan! Verder staan de systemen van Van Care bekend om de grote mate van overzichtelijkheid. Overzicht bewaren speelt natuurlijk een belangrijke rol in het efficiënt werken. Door middel van onze kasten, rekken, lades en andere opbergmogelijkheden kunt u dan ook zo compact en overzichtelijk mogelijk te werk gaan. Daarbovenop zijn onze inbouwsystemen compleet modulair, uw bedrijfswagen kunt u naar believen individueel inrichten.

Bedrijfswageninrichting op maat

Individueel maatwerk staat hoog in het vaandel bij Van Care. Het samenbouwen van onze producten tot complete modulen is kinderspel, mede dankzij ons 3D presentatieprogramma. Dit geeft u de mogelijkheid om alle mogelijke variaties van samenbouw te realiseren.

3D presentatieprogramma

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Van Care?

Call Now Button