Onze sterke, lichtgewichte XLD Line

Onze sterke, lichtgewichte XLD Line

Naast onze standaard racks, kasten en andere handige opslagsystemen biedt Van Care een reeks grote, sterke, maar lichtgewicht laden aan.Ideaal voor kleine en middelgrote bedrijfswagens en grote commerciƫle voertuigen. Dubbele bodem met laadruimte eronder of op zoek naar de beschikbare laadruimte te gebruiken voor de plaatsing van rekken met sterke, lichtgewicht containers? De keuze is aan jou!

Op zoek naar een geavanceerd, op maat gemaakt interieur? Ons XLD-assortiment heeft wat u zoekt. Ons nieuwe innovatieve assortiment is gemaakt van duurzame, lichtgewicht materialen en stelt u in staat het meeste uit uw laadruimte te halen.XLD staat voor “XL Drawers”. Dit zijn solide, sterke, lichtgewicht laden die op een telescopische kogellagerrails lopen. Elke lade kan maximaal 85 kg dragen (oppervlaktedruk). De frames bieden een stijve en solide structuur zonder het gewicht van de auto te verhogen.Door slim gebruik te maken van hoogwaardig staal en aluminium en slimme settlements in het ontwerp te verwerken, bereiken we een ideale sterkte/gewichtsverhouding voor onze XLD-lijn. Al onze trays worden behandeld met een poedercoating om ze te voorzien van een sterke krasbestendige keramische laag.

Van Care’s XLD line’s modulaire ontwerp biedt eindeloze variatie en maatwerk. Onze XLD-regel bestaat in 4 lengtes:L1 = 78cmL2 = 103cmL3 = 127cmL4 = 153cm

Ze zijn verkrijgbaar in 3 breedtevarianten:W1 = 35 cmW2 = 49 cmW3 = 63 cm

Daarnaast zijn er 2 basishoogtes om uit te kiezen:H1 = 31cmH2 = 58cmDe H1-versie is beschikbaar met 1 of 2 laden.De H2-versie wordt geleverd met 2, 3 of 4 laden.Call Now Button