Pro M-Line

Pro M-Line bedrijfswagen inbouwsysteem

De Van Care  M-Line is een licht sterk hybride opbergsysteem dat door zijn slim innovatieve ontwerp en het gebruik van meerdere materialen een ideaal inbouw systeem is voor alle wagens en bedrijfswagens.

mline4
mline2

Duurzame en lichtgewicht materialen

De M-Line bestaat uit aluminium met een gepoederlakte oppervlakte behandeling in combinatie met staal. De constructieve delen welke voor stijfheid en sterkte zorgen zijn gemaakt van hoogwaardig eerste kwaliteit staal. Dit wordt afgewisseld met hoogwaardig eerste kwaliteit aluminium voor die delen welke ervoor zorgen dat het gezamenlijke gewicht het tot een van de lichtste systemen op de markt maakt. Voor de kunststof onderdelen worden enkel hoogwaardige kunststoffen gebruikt zoals PP, ABS, en PS.

Alle delen zijn duurzaam behandeld tegen beschadigingen en roestvorming door er een keramisch-achtige poederlaklaag op aan te brengen, in mooie helder kleuren, middels onze geautomatiseerde poederlakstraat.

Bedrijfswageninrichting op maat

Individueel maatwerk staat hoog in het vaandel bij Van Care. Het samenbouwen van onze producten tot complete modulen is kinderspel, mede dankzij ons 3D presentatieprogramma. Dit geeft u de mogelijkheid om alle mogelijke variaties van samenbouw te realiseren.

Call Now Button